Aktuality

Únikom tepla v Dúhe je koniec

obed
poradna

Na prvý apríl budú s radosťou spomínať škôlkári, ich rodičia a zamestnanci Materskej škôlky „Dúha“ na Žitavskom nábreží. A hoci sa tento deň viaže na žartíky a veľakrát úsmevné situácie, do ktorých sa dáme svojou dôverčivosťou zatiahnuť, kolaudácia vynovenej časti objektu, ktorá tu dnes prebehla, žartom nebola.

Po niekoľkých rokoch trápenia s chladnou vstupnou chodbou, ktorá prepája jednotlivé časti objektu škôlky, ju Mesto Zlaté Moravce zrekonštruovalo.

Rekonštrukčné práce pozostávali predovšetkým z demontáže zasklených oceľových stien, ktoré nahradili porobetónové tvárnice, nové plastové okná a dvere, vnútorné a vonkajšie omietky a osadené keramické soklíky z vnútornej strany do výšky 1 m. Tieto práce boli zahájené 27. februára 2014. Projektantom stavby bola spoločnosť C – projekt, Ing. Ľubomír Candrák zo Zlatých Moraviec a dodávateľom prác na základe výberového konania sa stala spoločnosť VIDOR, s.r.o. z Martina nad Žitavou, ktorá odovzdala stavbu do užívania s mesačným predstihom k zazmluvnenému dohodnutému termínu.

Kolaudačného stretnutia sa zúčastnil primátor Peter Lednár, prednosta Roman Šíra, za Oddelenie výstavby Marián Zuzčák, Jana Križanová, za zhotoviteľa Peter Drahoš a za MŠ bola prítomná Viera Sýkorová.

Náklady investičnej akcie sú vo výške 25 499, 40 € bez DPH.

Ľubomíra Rosinská

informácie poskytol M. Zuzčák


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button